top of page

Tapahtumat

Sananvapauden tarina -seminaari 29. tammikuuta

Toimittajat ilman rajoja Suomi ry, PEN Finland ja Eurooppalainen Suomi järjestävät tiistaina 29.1.2019 kello 17:00-18:30 Sananvapauden tarina -seminaarin Globaalikeskuksessa, osoitteessa Siltasaarenkatu 4, 7. krs. 00530 Helsinki.
 

Seminaarin alustajana toimii dosentti, kirjailija Riku Neuvonen (Sananvapauden historia Suomessa). Keskustelemassa teemasta ovat päätoimittaja Minna Holopainen (STT), puheenjohtaja Sirpa Kähkönen (Kirjailijaliitto) ja varapuheenjohtaja Veera Tyhtilä (PEN Finland). Keskustelua johtaa Toimittajat ilman rajoja ry:n puheenjohtaja Jarmo Mäkelä.

Ilmoittaudu sähköisesti tämän lomakkeen kautta: https://goo.gl/forms/G4LWFw6iPGYdnMIx2

Tapahtuman löydät myös Facebookista.

 

Helsingin Kirjamessut 25. - 28. lokakuuta

Olemme mukana myös Helsingin Kirjamessuilla 25. - 28.10. Lämpimästi tervetuloa keskustelemaan ja tutustumaan järjestömme toimintaan.

Turun Kirjamessut 5. - 7. lokakuuta

Lämpimästi tervetuloa keskustelemaan ja tutustumaan järjestön toimintaan.

 

Järjestämme myös paneelikeskustelun aiheesta miksi poliitikot vihaavat toimittajia. Keskustelussa ovat mukana toimittaja Jessikka Aro ja kansanedustaja Ilkka Kanerva. Keskustelun vetää Toimittajat ilman rajoja -järjestön Suomen osaston puheenjohtaja Jarmo Mäkelä.

Tapahtuman löydät myös Facebookista.

Maailma kylässä -festivaali 26. - 27. toukokuuta

Lämpimästi tervetuloa keskustelemaan ja tutustumaan järjestön toimintaan.

Tapahtuman löydät myös Facebookista.

Muutos - 100 kuvaa sananvapauden puolesta -valokuvanäyttelyn avajaiset 

Toimittajat ilman rajoja -järjestön ja Rajala Pro Shopin yhdessä järjestämä Muutos – 100 kuvaa sananvapauden puolesta -valokuvanäyttelyn avajaiset 3. toukokuuta kello 16-19 Rajala Pro Shop postitalon tiloissa osoitteessa Mannerheiminaukio 1, 00100 Helsinki.

Näyttelyssä on esillä Suomen eturivin valokuvajournalistien Muutos-kirjaan antamia töitä. Näyttelyyn on vapaa pääsy ja se on esillä 19. toukokuuta asti. 
Lämpimästi tervetuloa keskustelemaan ja tutustumaan järjestön toimintaan. Tapahtuman löydät myös Facebookista.

bottom of page