top of page

Tule mukaan tukemaan sananvapauttaVuonna 1985 perustettu Toimittajat ilman rajoja (RSF, Reporters sans frontières) on kansainvälinen järjestö, joka puolustaa tiedonvälityksen vapautta ja pyrkii auttamaan vaarojen ja vainon uhkaamia toimittajia. Vuosittain julkaisemassaan lehdistönvapausindeksissä RSF asettaa maailman valtiot järjestykseen sananvapauden toteutumisen mukaan.


RSF:n päämaja on Pariisissa. Aluetoimistoja on perustettu eri puolille maailmaa, ja kirjeenvaihtajaverkosto kattaa 180 maata. Järjestöön kuuluu myös seitsemän itsenäistä kansallista osastoa, josta yksi on vuonna 2013 perustettu Toimittajat ilman rajoja Suomi / Reportrar utan gränser Finland ry. Se välittää kotimaassa tietoa kansainvälisistä sanan- ja lehdistönvapauskysymyksistä sekä ottaa kantaa Suomen ja lähimaiden mediakentän rikkomuksiin.

​Voit tukea sananvapautta osallistumalla RSF:n Suomen osaston toimintaan tai vain liittymällä jäseneksi. Täytä ja lähetä jäsenlomake täältä!Odotatko uutispimentoa ennen kuin alat puolustaa oikeuttasi saada tietoa?Comments


bottom of page